Sinding Snaps Agern

225,00 kr. inkl. moms

For tre år siden gik Jannik fra Sinding Snaps ud og sankede agern på Svendborg-egnen, lagde dem i spiritus på fad – og gav sig til at vente.

Sådan som man gjorde i gamle dage – og gav drikken betegnelsen fattigmandscognac.

Der er absolut intet “fattigt” over smagen i denne håndlavede Agern Snaps. Tværtimod! Den skønne sydfynske “fattigmandscognac” er nemlig rig på smagsnuancer med en afrundet og blød aroma.

Den var tre års ventetid værd – og er perfekt til det danske frokostbord.

“Fattigmandscognac” er en gammel dansk betegnelse for snaps lavet med en ingrediens fra naturen, ofte egetræet (f.eks. agern, egeknopper, bark m.m.) og som trækker mindst 6 måneder.

Beskrivelse

SINDING SNAPS producerer snaps og spiritus fra hjertet, med rene sydfynske råvarer.

Jannik Sinding er manden bag og har i mange år arbejdet som kok. Han har stået i lære, på det anerkendte Hotel Christiansminde i Svendborg. 

Han sanker personligt de råvarer han tilsætter sine snapse og laver også spændende gin. Hele tiden er der nye spændende smage på vej.
  
Afstand fra Staldkatessen i Dyreborg til Sinding Snaps i Svendborg er 34,1 km 

Du kunne også være interesseret i...