Hattesens Konfektfabrik lakridskonfekt med citron, appelsin og passionsfrugt

69,00 kr. inkl. moms

125 gr. Lakridskonfekt med citron, appelsin og passion.
Håndlavet konfektstang.

Veganske og glutenfrie stænger, der kommer i to varianter – denne med hindbær.

”Mindre sukker, mere smag” må kunne lade sig gøre, tænkte Claus Hattesen fra Ærø henover julekonfekt-skålen i 2013.

Fra begyndelse, i 2016, har det derfor været et klart valg at naturlige og rene råvarer skulle sætte barren for kvaliteten hos Hattesens Konfektfabrik. Rigeligt med bær erstattede en del af sukkeret, og gav klare farver og en fantastisk smag. Lakridsen, kogt på fuldkornsrismel og 10% rålakrids, giver lakridskonfekten forrygende dybde og eftersmag.

Håndlavet af Hattesens Konfektfabrik på Ærø.

Indeholder:

Glukose, flormelis, invertsukker, rismel, lakridspulver, frysetørret pulver af passionsfrugt, kokosfedt, salt, carrageenan, anisolie, citronsyre, citronolie, appelsinolie, farve beta-caroten.

Lakridskonfekten er udelukkende fremstillet af naturlige råvarer. Kan derfor variere i smag og farve.

Opbevares mørkt og ikke for varmt.

Næringsindhold pr 100 gr.:
Energi (KJ/kcal): 1686/403
Fedt (g): 8,0
Mættede fedtsyrer (g): 0,5
Kulhydrat (g): 82
Heraf sukkerarter (g): 5o
Protein (g): 2,3
Salt (g): 1,8

Beskrivelse

I julen 2013 fostrede Claus Hattesen ideen til en ny lakridskonfekt. ”Vi fortjener noget bedre” var mantraet i de følgende år, hvor familien vendte og drejede ideen om en ”gourmet lakridskonfekt”.

I juni 2016 solgtes de første æsker Hattesens Lakridskonfekt i familiens eget Ismageri og Cafe Aroma på havnen i Ærøskøbing.

Lakridskonfekten er lavet efter gamle traditioner. Og fornemmelsen for lakrids, aromaen i, og konsistensen af, konfektmassen – alt det du vil kunne smage ved første bid af lakridskonfekten.

Afstand fra Staldkatessen i Dyreborg til Hattesens Konfektfabrik i Ærøskøbing er 39,8 km.

Du kunne også være interesseret i...