Lokal kaffe fra Faaborg

Nyd sydfynsk Soze-kaffe i vores idylliske frugt- og vild-med-vilje-have. Kig på havet eller sid under de skyggefulde æbletræer - valget er dit. Vi er Bike Friends Fyn, så husk at fylde drikkedunken til din videre færd på Sydfyn.

SOZE kafferisteri ligger i hjertet af Faaborg, overfor den gamle banegård, hvor Café SOZE deler lokaler med film- og kulturhuset Helios.  

SOZE rister bønner af egen import flere gange om ugen i selve caféen. På den måde er vejen fra bønne til kvalitetskaffe så kort som mulig.  

SOZE udvælger og tester selv de bedste bønner, og henter dem hjem fra udlandet – de fleste af dem økologiske. Herefter ristes hver type bønne for sig, med hver sin ristningsprofil, for at udvikle den bedste smag.  

Nathan Benson er ejer og kafferister, og er født i USA, uddannet kok i San Francisco i 1996. Han landede på Fyn i 2005 og i 2018 overtog han caféen og kafferisteriet.  

Mange sydfynske restauranter bruger de smagfulde kaffebønner fra SOZE – heriblandt naturligvis gourmetrestauranten Falsled Kro. 

Vi har valgt espressobønnen, perfekt til vores maskine og smagsløg i en skøn blanding af bønner fra Mexico, Congo og Colombia.  

Din sydfynske kaffepause

Hjemmebag til kaffen

De fleste dage kan du købe hjemmebag sammen med kaffen. Altid bagt af lokale råvarer – og altid med hvid hvedemel fra Økomølleriet.

Vi bager efter haven. Så når rabarber, brombær, ribs, blommer, stikkelsbær eller æbler er i sæson – så er det den råvare vi bruger i kagen.  

Indimellem bager vi også glutenfri brunsviger. Bare fordi den smager rigtig godt – og fordi brunsviger er vores stolte fynske mesterbagerværk. Spiser du helst glutenfrit, og ved du skal komme, så kontakt os, så gør vi et stykke klar til dig.

Gourmetflødeboller fra Ærli Og Fyns Chokolade finder du også altid på kagefadet. Flødebollebunden er af ren økologisk chokolade og fyldet varierer fra almindelig flødebolle til kokos, lakrids eller rødgrøds-fyld. 

Tag din kaffepause i haven og nyd kaffe og kage for bare 50 kroner.

Staldkatessen gårdbutik
Økologiske produkter fra Sydfyn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev