Staldkatessen gårdbutik

Om Staldkatessen

Sydfynske delikatesser samlet ét sted

Staldkatessen er et univers af fantastiske sydfynske lækkerier, som dygtige lokale ildsjæle er håndværkerne bag. Vi har håndplukket egnens specialiteter, og går på moderne vis i fodsporerne på den flotte kulinariske historie, som Fyn med rette kan være stolt af. 

En stald fyldt med delikatesser
I en nedlagt staldbygning i Dyreborg ved Faaborg har vi samlet delikatesserne, så du kan gå på opdagelse blandt egnens whisky, is, vin, søde sager, snaps, sæbe, gin, nymalet mel, cremer, øl, sodavand, snacks og meget mere.

Ikke bare kan du købe lækkerier til dig selv og souvenirs til dem du holder af. Haven oser af landlig idyl og gårdbutikken af historie og kulinariske vingesus.

Glæd dig til lokalt håndværk, omhu og bæredygtighed samlet ét sted. 

Tag-selv kaffe i frugthaven
Smag også lokal tag-selv kaffe fra Soze – måske i godt selskab med en Skarø-is, et stykke fra Fyns Chokolade, flødekarameller fra Det Søde Liv eller en fyldig flødebolle fra Ærlig’.

Du er meget velkommen til at nyde den søde kaffestund på en af bænkene i vores hyggelige frugthave – lige på kanten af Det Sydfynske Øhav.

Tag-selv kaffe to-go
Du kan også tage kaffen med. Er du på tur, måske på Dyreborg Strand, og har brug for en kop kaffe eller noget koldt at drikke på en varm sommerdag – så er vi kun 1 km (13 min) smuk gåtur fra stranden. Ligger du til kaj i Dyreborg Havn, er vi blot 2 km fra havnen.

Er du på cykel- eller vandretur i det sydfynske, er du velkommen til at genfylde drikkedunken med vand og pumpe din cykel hos os. 

Uanset dit ærinde – husk at tanke sjælen op med landlig idyl – inden turen går videre ud i det smukke sydfynske landskab.

Kom ind når du har tid

Staldkatessen er et univers af fantastiske sydfynske lækkerier, som dygtige lokale ildsjæle er håndværkerne bag. Vi har håndplukket egnens specialiteter, og går på moderne vis i fodsporene på den flotte kulinariske historie, som Fyn med rette kan være stolt af. 

Sms og mobilepay
I højsæsonen kan du mellem kl. 10.00 og 18 lukke dig selv ind med en sms-kode og handle det du mangler. Vi er dog ofte i butikken.  

For alles sikkerhed er butikken videoovervåget. 

Se åbningstider

Din lokale kurv

Glæd andre med øhavets specialiteter

I butikken finder du forskellige gavekurve til forskellige priser. 

Har du særlige ønsker så send en mail på info@staldkatesssen.dk eller ring på 28922931. Så gør vi vores bedste for at imødekomme dit gaveønske.

Du kan også lægge din ønskeseddel hos os. Så sørger vi for at giver får den når han/hun kommer forbi …

Tilmeld dig vores nyhedsbrev