Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Dog ikke for fordærvelige varer som føde- og drikkevarer i henhold til Forbrugeraftaleloven. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Returnering af ikke fordærvelige varer sendes til:
Staldkatessen
Dyreborgvej 4B
5600 Faaborg
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Venligst vær opmærksom på, at fortrydelsesretten ikke gælder fordærvelig varer som kan spises og drikkes. Kontakt derfor Staldkatessen inden evt. varer returneres, idet vi henviser til Forbrugeraftaleloven, hvor det fremgår, at føde- og drikkevarer ikke er omfattet af fortrydelsesretten.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.